top of page

WONINGBOUW

PROJECTEN

PATIOWONINGEN VALKENSWAARD

nieuwbouw

Deze 3 patiowoningen staan op de hoek van de Dijkstraat en de Nieuwe Waalreseweg te Valkenswaard. De onderbouw is gemetseld in een lichte steen, de bovenbouw is gestucadoord. De 3 'torentjes' maken het tot een markant stukje Valkenswaard.

WONINGEN VEGHELS BUITEN

nieuwbouw

In opdracht van Earth and Eternity zijn deze 23 woningen ontworpen in het buitengebied van Veghel. Het initiatief van de Gemeente Veghel gaat uit van een soort mini-dorpen in het buitengebied rond een aantal thema's zoals in dit geval het boerenerf. Deze nul-op-de-meter woningen hebben gevels en daken die refereren aan de boerenschuren van metalen sandwichpanelen. De gevels en daken worden verder ingevuld met Fix-brick (droogstapelsysteem van bakstenen) en hout bij de inhammen in de blokken. De diepe insnijdingen in de woningen ter plaatse van de terrassen zorgen voor  privacy en beschutting met een prachtig uitzicht op de landerijen. Het casco is van Eurosteel met o.a. kunststof kozijnen, driedubbele beglazing en een dak van zonnepanelen.

PIONIERS VALKENSWAARD

nieuwbouw

In opdracht van Earth and Eternity zijn deze 14 woningen gerealiseerd aan de Barentszstraat. Deze nul-op-de-meter woningen hebben gevels met witte Solidpaint boven een Fixbrick-droogstapelsysteem van bakstenen. Het casco is van Eurosteel met o.a. kunststof kozijnen, driedubbele beglazing en een dak van zonnepanelen.

BETHLEHEMSTRAAT ROERMOND

verbouw

In opdracht van Earth and Eternity worden in dit voormalige kantoorgebouw 50 appartementen gerealiseerd. De straatgevel blijft gehandhaafd maar wel voorzien van nieuwe kozijnen. De achtergevel, die op het zuiden ligt, wordt geheel vervangen door een nieuwe gevel met voordeuren, galerijen en balkons. De galerijen sluiten aan op de bestaande lift.

HOUTSE AKKER HELMOND

nieuwbouw

In opdracht van Earth and Eternity worden  deze 26 woningen gerealiseerd aan de in het plan Houtse Akker te Mierlo-Hout. Deze nul-op-de-meter woningen hebben gevels met witte Solidpaint boven bakstenen (Fixbrick-droogstapelsysteem). Het casco is van Eurosteel met o.a. kunststof kozijnen, driedubbele beglazing en een dak van zonnepanelen.

STRIBOSCHHOF BUDEL

nieuwbouw

In opdracht van Earth and Eternity worden  deze 15 woningen gerealiseerd aan de Grootschoterweg te Budel-Schoot . Deze nul-op-de-meter woningen hebben gevels met witte Solidpaint boven bakstenen (Fixbrick-droogstapelsysteem). Het casco is van Eurosteel met o.a. kunststof kozijnen, driedubbele beglazing en een dak van zonnepanelen.

ANEMOONSTRAAT SITTARD

nieuwbouw

In opdracht van Earth and Eternity worden  deze 14 woningen gerealiseerd aan de Anemoonstrat te Sittard . Deze nul-op-de-meter woningen hebben gevels van bakstenen (Fixbrick-droogstapelsysteem) en aanbouwen van antracietkleurige Solidpaint. Het casco is van Eurosteel met o.a. kunststof kozijnen, driedubbele beglazing en een dak van zonnepanelen.

DE OSSEKOP SON EN BREUGEL

nieuwbouw

Dit project staat op het voormalige terrein van restaurant de Ossekop. Op een ondergrondse parkeergarage bestaat het plan aan de voorzijde uit appartementen. Aan de achterzijde staan aan een plein uit een drietal patiowoningen. De bakstenen in combinatie met stucwerk geven het plan haar bijzondere architectuur.

UNASTRAAT VALKENSWAARD

nieuwbouw

Aan de Unastraat is een woningbouwplan ontwikkeld rondom een pleintje met een grote diversiteit aan woningen, vrijstaand, half-vrijstaand, tweekappers en patiowoningen. Materiaalgebruik en raamvormen zorgen voor de samenhang

WOENSELSE MARKT APPARTEMENTEN

nieuwbouw

Winkelruimte met daarboven 6 appartementen. Aan de voorzijde een galerij, aan de achterzijde een groot balkon op het zuiden. De natuurlijke materialen (zink, hout, beton, glas) geven het gebouw een moderne architectuur.

COXLAAN HEEZE

nieuwbouw

Op dit terrein midden in het dorp zijn rondom een plein een aantal patiowoningen gerealiseerd. Aan de Coxlaan staan 2 vrijstaande woningen. De gevels van de woningen bestaan uit wit gekeimde bakstenen en natuursteen leien. De combinatie met blanke houten kozijnen geven dit project haar karakteristieke uitstraling

NESTELAER BOXTEL

nieuwbouw

Deze woningen zijn ingebed in de structuur van een oude woonbuurt. Diverse typen woningen met diverse dakvormen zorgen voor een plan dat goed past in de omgeving

DE BIEZEN BLADEL

nieuwbouw

het plan bestaat uit halfvrijstaand geschakelde woningen met een aantal gestapelde woningen op een markante hoek in het plan. De lessenaarsdaken, erkers en grote horizontale ramen geven het plan  een eigentijdse uitstraling.

ASTERSTRAAT VEGHEL

nieuwbouw

Woningbouwplan met een rijtje woningen in 2 delen. De toepassing van zink, in houtkleur geschilderde ramen en door de goot stekende  dakkapellen geven het plan de bijzondere uitstraling.

Please reload

bottom of page