top of page

WIE ZIJN WIJ

Image2.png
DE ARCHITECT

Ties Verheijden

als afgestudeerd architectonisch stedenbouwkundig ontwerper ben ik al jaren actief als architect. Aanvankelijk in loondienst en als directeur van een groot landelijk architectenbureau. Daarna als mede-eigenaar van Beusen Verheijden Architecten. Sinds 2012 werk ik zelfstandig.

Ik heb aan een grote diversiteit van projecten gewerkt, waaronder veel woningbouwprojecten en scholen. Daarnaast heb ik heel veel vrijstaande woningen ontworpen en laten bouwen. 

Ook in Valkenswaard heb ik vele projecten gerealiseerd. Door op de foto links te klikken ziet u een collage van gerealiseerde en te realiseren projecten in Valkenswaard.

Visie en werkwijze

Een belangrijk onderdeel van onze architectuur is het creëren van ruimte waarin gebruikers zich fijn voelen en goed kunnen functioneren. Wij  ontwerpen met een moderne en eigentijdse vormentaal, optimaal rekening houdend met de wensen van de opdrachtgever, het bestemmingsplan en de voorschriften.

Wij beheersen alle aspecten van de bouw(kunde) en werken samen met een netwerk aan partijen. Alle projecten worden vanaf de start van het ontwerp getekend met een 3-D tekenprogramma. Dit geeft de opdrachtgever een goed beeld van het ontwerp.

Vanaf het begin van de samenwerking zijn wij duidelijk over ons honorarium. (zie ook Diensten & Prijzen)

bottom of page