top of page

UTILITEIT & SCHOLEN

Bonnefanten Maastricht  10
BONNEFANTEN COLLEGE MAASTRICHT

Renovatie & Nieuwbouw

In 2 fasen is deze school getransformeerd naar een modern onderwijsgebouw met leerpleinen en -tuinen. De oudbouw heeft een aantal strategische uitbreidingen gekregen waaronder de nieuwe entree. Naast de oudbouw een glazen doos met open structuur, met split-level vloeren en een dubbele gevel. 

WVK Bladel 1
WVK BLADEL

Renovatie & Nieuwbouw

deze nieuwbouw op het WVK complex heeft een kantoorvleugel aan de voorzijde en groet werkplaats aan de achterzijde. Een grote overdekte luifel lijdt naar de entree van de kantoren. De gevel is opgebouwd met een duurzame houtsoort.

Heerbeeck College Best 14
HEERBEECK COLLEGE BEST

Renovatie & Nieuwbouw

De bestaande school (VMBO, HAVO, Atheneum en Gymnasium) is volledig gerenoveerd en uitgebreid. De klassiek indeling met lokalen is volledig getransformeerd naar een school met leertuinen en pleinen. De relatie met de buitenruimte is versterkt middels een aantal (les)patio's 

SPE Best 7
KANTOREN SPE BEST

Renovatie & Nieuwbouw

2 kantoren gebouwd in 2 fasen. Het eerste kantoor is ontwikkelt voor de eigenaar. De grote pergola dient als zonwering  maar geeft het gebouw meer volume op deze lokatie. Het 2e gebouw is voor de verhuur en heeft een flexibele indeling. 

Gezondheidscentrum  Valkenswaard 3
GEZONDHEIDSCENTRUM VALKENSWAARD

Renovatie & Nieuwbouw

De voormalige bibliotheek is omgebouwd naar een gezondheidscentrum voor 4 huisartsen en een apotheek. De uitbreiding in 2 lagen geeft o.a. ruimte aan een fysiotherapeut. Het  verlagen  van dit gebouw aan de patio was nodig vanwege het bestemmingsplan.

VMBO Boxtel 4
VMBO COLLEGE BOXTEL

Renovatie & Nieuwbouw

in 2 fasen is deze school getransformeerd naar een modern onderwijsgebouw met leerpleinen en -tuinen. De oudbouw is voorzien van een tweede gevel van glas en heeft een aantal strategische uitbreidingen gekregen waaronder de nieuwe entree, een uitbreiding aan de voorzijde met glasplanken en aan de achterzijde.van zink. In een 2e fase is de werkplaatvleugel opgetopt met lokalen.

BGA Boxtel 1
BGA BOXTEL

Nieuwbouw

naast het VMBO college is een combinatiegebouw gemaakt bestaande uit een sporthal, werkplaats en leslokalen voor volwasseneducatie en een hotel.

Engelro Best 2
ENGELRO BEST

Nieuwbouw

Kantoor met bedrijfshal voor de fa. Engelro te Best. Het kantoor is opgebouwd uit staal en glas en staat in de nabijheid van een aantal grote bomen.

BMV Waalre 1
KANTOOR AKKERSTRAAT

Verbouw

In een voormalige sigarenfabriek uit 1935 is dit kantoor voor Beusen Verheijden Architecten gemaakt.

Inmiddels is het kantoor getransformeerd naar een woonhuis.

bottom of page