top of page

WONINGBOUW PARTICULIER

_edited.png
VRIJSTAANDE WONING VALKENSWAARD

Nieuwbouw

Modern woonhuis te Valkenswaard. Combinatie van wit pleisterwerk en natuursteen blokken. De kozijnen zijn vlak met het pleisterwerk geplaatst. Het interieur is gemaakt met eerlijke materialen, waaronder natuursteen, staal en hout.

Image2.png
VRIJSTAANDE WONING VALKENSWAARD

Nieuwbouw

Modern woonhuis in het centrum van Valkenswaard. Combinatie van wit gekeimd metselwerk, vlakke dakpannen en antraciet kozijnen. De entree is markant vormgegeven met een breed bloemenraam ter plaatse van de living.

view 1.jpg
VRIJSTAANDE WONING ROTTERDAM

Nieuwbouw

Modern woonhuis te Rotterdam in plan Leonidas. Op een beperkt kavel met strenge randvoorwaarden is deze moderne woning ontworpen. De inham in de woning ligt op het zuiden. De wanden met lamellen kunnen verschuiven als zonwering maar zorgen tevens voor privacy naar de straat. De wanden zijn van natuursteen en witte houten planken.

van Driel Eindhoven 8
VRIJSTAANDE WONING EINDHOVEN

Nieuwbouw en verbouw

De oorspronkelijke woning is ontworpen in 1993. Onlangs is met dezelfde opdrachtgever de woning gerenoveerd en uitgebreid aan de voor- en achterzijde. De markante toevoegingen geven een nieuw spannend geheel.

Jiskoot Valkenswaard 2
VRIJSTAANDE WONING VALKENSWAARD

Verbouw

achter de bestaande woning is als uitbreiding nog een woning gebouwd met een glazen tussenstuk.

Het 'achterhuis' opent zich met veel glas en grote schuifpuien naar de tuin.

WOONBOERDERIJ DUIZEL 5
BOERDERIJ DUIZEL

Verbouw

Oude boerderij waarvan alleen de voorgevel en achtergevel zijn blijven staan. Alles daartussen is nieuw en eigentijds,  maar de sfeer van de boerderij is gehandhaafd gebleven. In de boerderij zijn 2 woningen gerealiseerd.

bottom of page