top of page

WONINGBOUW PROJECTEN

16mei2019 (3).jpg
PATIOWONINGEN VALKENSWAARD

Nieuwbouw

Deze 3 patiowoningen staan op de hoek van de Dijkstraat en de Nieuwe Waalreseweg te Valkenswaard. De onderbouw is gemetseld in een lichte steen, de bovenbouw is gestukadoord. De 3 'torentjes' maken het tot een markant stukje Valkenswaard.

Urban-Suites_parking.jpg
BETHLEHEMSTRAAT ROERMOND

Verbouw

in dit voormalige kantoorgebouw zijn 50 appartementen gerealiseerd. De straatgevel blijft gehandhaafd maar wel voorzien van nieuwe kozijnen. De achtergevel, die op het zuiden ligt, wordt geheel vervangen door een nieuwe gevel met voordeuren, galerijen en balkons. De galerijen sluiten aan op de bestaande lift.

•view L3_TH_CMYK.jpg
PIONIERS VALKENSWAARD

Nieuwbouw

Deze 14 woningen zijn gerealiseerd aan de Barentszstraat. Deze nul-op-de-meter woningen hebben gevels met een witte gevelbekleding boven een Fixbrick-droogstapelsysteem van bakstenen. 

Coxlaan Heeze 3
COXLAAN HEEZE

Nieuwbouw

Op dit terrein midden in het dorp zijn rondom een plein een aantal patiowoningen gerealiseerd. Aan de Coxlaan staan 2 vrijstaande woningen. De gevels van de woningen bestaan uit wit gekeimde bakstenen en natuursteen leien. De combinatie met blanke houten kozijnen geven dit project haar karakteristieke uitstraling

Ossekop Son 1
DE OSSEKOP SON EN BREUGEL

Nieuwbouw

Dit project staat op het voormalige terrein van restaurant de Ossekop. Op een ondergrondse parkeergarage bestaat het plan aan de voorzijde uit appartementen. Aan de achterzijde staan aan een plein uit een drietal patiowoningen. De bakstenen in combinatie met stucwerk geven het plan haar bijzondere architectuur.

Unastraat Valkenswaard 7
UNASTRAAT VALKENSWAARD

Nieuwbouw

Aan de Unastraat is een woningbouwplan ontwikkeld rondom een pleintje met een grote diversiteit aan woningen, vrijstaand, half-vrijstaand, tweekappers en patiowoningen. Materiaalgebruik en raamvormen zorgen voor de samenhang

Rendering_achterzijde_type2.jpg
WONINGEN VEGHELS BUITEN

Nieuwbouw

23 woningen in het buitengebied van Veghel, met als thema mini-dorpen in het buitengebied, in dit geval het boerenerf. Deze nul-op-de-meter woningen hebben gevels en daken die refereren aan de boerenschuren.   De diepe insnijdingen in de woningen ter plaatse van de terrassen zorgen voor  privacy en beschutting met een prachtig uitzicht op de landerijen. 

_edited.png
DE BIEZEN BLADEL

Nieuwbouw

het plan bestaat uit halfvrijstaand geschakelde woningen met een aantal gestapelde woningen op een markante hoek in het plan. De lessenaarsdaken, erkers en grote horizontale ramen geven het plan  een eigentijdse uitstraling.

Woenselse Markt Eindhoven 1
WOENSELSE MARKT EINDHOVEN APPARTEMENTEN

Nieuwbouw

Winkelruimte met daarboven 6 appartementen. Aan de voorzijde een galerij, aan de achterzijde een groot balkon op het zuiden. De natuurlijke materialen (zink, hout, beton, glas) geven het gebouw een moderne architectuur.

Nestelaer Boxtel 4
NESTELAER BOXTEL

Nieuwbouw

Deze woningen zijn ingebed in de structuur van een oude woonbuurt. Diverse typen woningen met diverse dakvormen zorgen voor een plan dat goed past in de omgeving

Asterstraat Veghel 2
ASTERSTRAAT VEGHEL

Nieuwbouw

Woningbouwplan met een rijtje woningen in 2 delen. De toepassing van zink, in houtkleur geschilderde ramen en door de goot stekende  dakkapellen geven het plan de bijzondere uitstraling.

HoutseAkker_vogelvlucht_vanuit noord_HR.jpg
HOUTSE AKKER HELMOND

Nieuwbouw

Deze 26 woningen zijn ontworpen voor het plan Houtse Akker te Mierlo-Hout. Deze nul-op-de-meter woningen hebben gevels met witte planken boven bakstenen (Fixbrick-droogstapelsysteem). Het plan bestaat uit tweekappers en vrijstaande woningen. Alle daken zijn gericht op het zuiden.

20220525_141410.jpg
STERAPPEL PANNINGEN

Nieuwbouw

Aan de Sterappel te Panningen zijn 6 woningen geraliseerd, 1 tweekapper en 4 vrijstaande woningen. De energie-neutrale woningen zijn gemetseld in een grijze baksteen met op de verdieping stucwerk. Verder donkere kozijnen en een houten entreepui. 

bottom of page